Piscine, jacuzzi si saune

**********************************************************
In cei peste douazeci de ani de activitate, firma noastra a construit sute de piscine, intr-o mare varietate de modele, forme, dotari sau amplasari. De la piscinele din polipropilena, la cele din beton placate cu mozaic sau gresie, stranduri sau piscine private, toate stau sub semnul calitatii si al unui design deosebit.
Ce anume construim ?
1306433728_208876993_3-sc-PISCINE-DANNY-srl-DEVA-Alte-servicii.jpg
Construim piscine la cheie, de orice dimensiuni si forme, din beton, modulare si din fibra.
Oferim consultanta, constructia propriu zisa , sevice si intretinere.
Construim Jacuzzi din beton la cheie, montaj Jacuzzi standard. Oferim consultanta, constructie sau montaj, intretinere, service, si garantam buna functionare.
page85-jacuzzi.jpg
images.jpg
Construim saune la cheie, de ori ce dimensiuni, atat uscate cat si cele umede. Consultanta este gratuita la ori ce tip de sauna. Mai oferim service si intretinere cat si garantie.
Pe langa piscine, jacuzzi si saune , ne-am diversificat activitatea si ne-am gandit ca este o oportunitate atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii sa ne apucam sa construim si fantani arteziene.
Pentru acestea oferim atat consultanta cat si garantie de minim 10 ani.
images (1).jpg
aqualand.jpg
Si nu ne-am oprit doar la fantani arteziene, ci ne-am propus sa construim atat Aqua Park-uri, Aqua Land-uri cat si Stranduri publice. Avem experienta de 20 de ani in constructia de piscine, deci ceea ce am inceput inca de anul trecut nu face decat sa ne experimentam si sa ajungem cea mai mare firma de acest gen din ROMANIA.
Si nu in ultimul rand ne-am apucat inca de cca 8 ani sa construim si bazine olimpice.
rep3.jpg
*************************************************
Pentru Oferte de pret complectati formularul de mai jos
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one